Nike Air Presto Light Smoke Grey

Forum zamknięte dla spraw lokalnych
ODPOWIEDZ
qrv4ozm0
Posty: 3
Rejestracja: śr mar 17, 2021 12:59 am

Nike Air Presto Light Smoke Grey

Post autor: qrv4ozm0 » śr mar 17, 2021 1:17 am

Obrazek


Du kan aldrig gå galt med helt sorte sneakers, og for dem der er fan af Nike Air Presto, vil du iconicmore.com være glad for at høre, at "Triple Black" -farven er vendt tilbage igen. Dette tilbud af Air Presto har en sort neoprenoverdel med matchende sort blondebur, snørebånd, branding og meshforing. En sort tåhætte af plast, broderet Swoosh på tåen ovenpå en ydersål af gummi fuldender designet.


En lille sort Swoosh findes på mellemsålen, hvilket er meget subtilere end den check, der er Nike Sko 2021 angivet på det førnævnte par. Tåen på en af ​​skoene har "JUST" trykt på den - som om den var håndskrevet med en gul overstregning - mens den alternative sko fuldender sloganet ved at trykke "DO IT". Begge tekster er blokeret af en sort swoosh trykt ovenpå. Hint til highlighter-skyggen påføres også på de små prikker, der lukker mellemsålen og som en smal strimmel på hæltrækflappen.


Efter et kig på Nike Air Presto Light Smoke Grey også en ny Air Presto som en del af deres seneste "Just Do It" kollektion. Dette tilbud af Nike Air Presto har en ren helhvid overdel med matchende snørebånd, blonderburoverlay og mellemsål. Sort branding og Volt “Just Do It” trykt på tæerne fremhæver skoen komplet med en sort ydersål i gummi.


Startende på toppen af ​​skoen er et vinget ”USA” broderi, vævet over en let polstret neopren tunge. Mod de Speciel Gave mørke marineblå overdele er skarpe hvide snørebånd og halvgennemsigtige gummidevægge, der vikles rundt om hælen. "AIR" branding er stemplet i hælen suppleret med en rød Swoosh i forfoden, mens cirkulære motiver omkring kroppen afrunder overdelens design. Alle disse detaljer hviler over en artikuleret mellemsål, der opfriskes af dristige amerikanske farver.


https://www.iconicmore.com/

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość